Tarjoamme kaikentasoisille ja -ikäisille tasokasta opetusta upeissa puitteissa. Käytössä on 30 m x 55 m ulkokenttä ja 22 m x 52 m maneesi, jossa lasitettu aitio (lämmitettävä).

Ratsastuskoululla on käytössä 13 ponia/hevosta, joista opilaille valitaan tasoon nähden sopiva ratsu. Suurin osa opetushevosista ovat erikokoisia poneja, mutta käytössä on myös muutama isompi hevonen. Ratsumme soveltuvat erinomaisesti opetuskäyttöön. Ne eivät ole automaatteja, vaan "opettajia". Hevosella tekevät töitä korkeintaan 2 tuntia/päivä. Pikkulapsille järjestämme talutusratsastusta. Kilpaileville ratsukoille tarjoamme valmennusta sekä este- että kouluratsastukessa. Kaviouraltamme on ponnahtanut mestareita ja mitalisteja aina SM-tasolle saakka.

Opetusohjelmaan kuuluu alusta lähtien hevosmiestaito, eli " horsemanship" opetusta. Kaikilla hevosilla ja poneilla on omat hoitajat jotka tarvittaessa auttavat kuntoonlaitossa. Rohkaisemme ratsastajia itse laittamaan hevoset kuntoon tuntia varten, jolloin samalla kehittyy "hevosmiestaito", eli "horsemanship".

Koko tallin historian ajan olemme alaikäisten kanssa noudattaneet No Smoking linjaa. Opetusta annetaan suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Jos olet kiinnostunut hoitohevosesta tai -ponista, voit tiedustella vapaita hoitopäivää Lippalta 0400 646794, tai kysyä paikanpäällä tallilla.

Tallilta on myös mahdollista vuokrata hevonen tai poni pidemmäksi aikaa ylläpitokustannukset vastaan. Tämä on hyvä tapa harjoitella hevosenomistajan elämää. 

Kysy myös "kimppahevos" vaihtoehtoa.