Kapasiteetikas esteponi tavoitteelliselle ratsastajalle!

MYYNNISSÄ 2005 syntynyt 146,5 cm korkea New Forest ruuna Pol's Ivy.  "Pauli" on mukavaluonteinen ja kiltti.  Hän omaa erinomaisen estetekniikan ja kapasiteettiä riittä SM kisoihin saakka.  Poni on rtg-kuvattu 2013, ilman huomautusta.  Tässä olisi poni tavoitteelliselle ratsastajalle.  Valmis 90-100 radoille tänä vuonna.

Pol's Ivy

Emma Häggman ja Pol's Ivy 8.7 2015

Pol's Ivy

Video kuvattu 8.7 2015

Pol's Ivy

Tämä video on vuodelta 2013.

2005 syntynyt Connemara tamma Jaina Du Brin d'Herbe. Erittäin kyvykäs oikealla asenteella varustettu poni. Kapasiteettia 130 luokkiin. 

https://m.youtube.com/watch?v=qskPQGztis8

Lisää videoita ponin nimellä You Tubessa

MYYTY!

2011 syntynyt Hollanin ratsuponiruuna Power Emelwerth, sk. n.145cm.Isä kuuluisa Power and Paint joka lukeutuu kautta aikojen parhaimpiin kouluponeihin Edustanut Hollantia useasti EM kilpailuissa saavuttaen useita mitaleita. Käytettiin siitokseen vain yhden kauden, joten Power on harvinaisuus. Poni on erittäin oppivainen ja kiltti kaikessa käsittelyssä. Paljon maasta käsitelty ja myös ratsastettu. Ponille haetaan ajan kanssa tavoitteellista ratsastajaa/perhettä joka voi viedä ponin huipulle. Myös mahdollinen yhteistyö huomioidaan.

 

Loistava oppimestari! Vuonna 1995 syntynyt ruuna Sky III, Sk.135cm. Kisannut useita vuosia Hollannin huipputasolla, voittaen mm hallimestaruuden. Kisannut Suomessa vuodesta 2011 lähtien. Vuonna 2014 pikkuponimestaruus hopeaa Suomessa, ja GP sarjan voitto. Vielä paljon annettavaa pienelle ratsastajalle.

https://m.youtube.com/watch?v=yNizMqtOHmg

Lisää videoita Youtubessa Emma Häggman Sky

MYYTY!

 

2008 syntynyt ruskeankimo connemara ruuna No Name. "Nona" on noin 149cm korkea (ei virallista mittaustodistusta), kiltti hoitaa ja käsitellä. Koulutustaso heB, hyppää hyvin. Nonalla on maailman pehmeimmät askel lajit. Nonassa vertaa samaa verta kun maailmankuululla super orilla Dexter Leam Pondi'lla. Ei sovi ensiponiksi nuoren ikänsä vuoksi.

MYYTY!

2008 syntynyt n.123cm korkea englannin welsh tamma Doylan Heather Bee. Isä: Doylan Busbyboy, emä: Barracks Hermione, emänisä: Blaenau Dion. Bee Bee on erittäin kiltti ja mukava hoitaa ja käsitellä. poni. Koulutustaso on heB, kulkee kauniissa muodossa ja rakastaa hyppäämistä. Osaa lyhentää laukkaa hyvin. Esteillä on kovin innokas, joten ei ihan aloittelijoille. hinta: 3500 €

 Myyty!